Handels- en economisch recht


Opmaken van contracten

De uitoefening van handelsactiviteiten gaat hand in hand met de opmaak van degelijke, rechtsgeldige contracten waarin uw belang als onderneming centraal staat. Wij staan u bij de opmaak van dergelijke contracten bij door allereerst en vooral naar uw noden en wensen te luisteren en vervolgens contracten op maat af te leveren. Naast het opmaken van allerhande contracten ondersteunen wij u bij tijdens het voeren van de onderhandelingen die aan een contract voorafgaan. Uw belang is immers ons belang.


Algemene voorwaarden

Naast een sluitend en allesomvattend contract is het nodig algemene voorwaarden te voorzien. De ‘kleine lettertjes’ zoals men zegt besparen u een hoop tijd. Ze verkleinen namelijk de risico’s die u als ondernemer loopt. Algemene voorwaarden kunnen informatie bevatten omtrent de aansprakelijkheid, betalingstermijnen, garantieperiodes etc. Ook voor eventuele andere contractuele documenten kunt u bij ons terecht.


Consumentenrechten

Waar u ook goederen of diensten koopt in de Europese Unie, u geniet als consument overal van dezelfde bescherming aangaande informatie over contracten, prijzen en betalingen, de btw, verzending en levering en garantie en annulatie. Wij adviseren de consument en behartigen hun belangen zowel binnen als buiten de rechtbank.


Betalingsachterstand

Worden uw contracten niet nageleefd en zit u met onbetaalde facturen, dan verwijzen wij u graag door naar onze pagina ‘invorderingen’.


Vragen?


Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.